Blog

Valahol EURÓPÁBAN… kz, 2009.03.06.
Svájc, 2009. március 5.

Sok mindenben le lehet mérni a különbséget két ország között, de azt hiszem a tegnap látott dolog sokkal beszédesebb, mint a tőzsdeindex vagy a valutaárfolyam. Egy sokadrangú úton közlekedtünk két falu között, jobbról-balról takaros porták és megművelt szántóföldek váltották egymást, amikor utolértük a képen látható...  tovább» 


Giugiaro Genfben kz, 2008.03.31.

Genf, 2008. március 4. az autókiállítás nyitónapja. Az újságírók - köztük jómagam is - sajtótájékoztatóról sajtótájékoztatóra járnak, hogy tudósíthassanak az autóipar legújabb vívmányiról. Nagyüzem van, főnökök és sztárpilóták pózolnak a standokon, a marketingmenedzserek inkfarktus közeli állapotban igazgatják csapataikat, hogy minden rendben menjen.

A Pirelli standján feltűnő Sebastian Loeb mindössze pár fotó...  tovább» Genf 2008 könnyedén jufi77, 2008.03.07.
Indulás-érkezés, szálloda
-----------------------------

2008 március 3., (végre) eljött az indulás ideje, újra vár ránk a Genfi Autószalon. Idén is, mint az elmúlt két évben újfent megtámadjuk a várost, és gorcső alá vesszük a vásáron kiállított autócsodákat.
Reggel van még, nagyon korán... útra kelünk a bázisról, hogy a röpke 13...  tovább» 


Az olasz autók ellen irányuló előítélet blogger, 2008.01.29.

Nemrégiben a szavazáson lehetett olvasni egy olyan kérdést, hogy ön szerint mikor tűnik el a köztudatból az olasz autók elleni előítélet? Lehet, hogy soha - legalábbis a tapasztalatok ezt mutatják.

A múlt évben lecseréltem az autómat. Mivel a pénztárcám még nem elég tömött, ezért a max. öt éves...  tovább» Frankfurti beszámolók a magyar autósmédiában kz, 2007.09.24.
Már pakoltam az irodában, amikor egy e-mailt kaptam. Az egyik barátom küldött át egy hírt, melyben a Frankfurti Autószalonon bemutatott Lamborghini Reventónról írtak. A hír maga nem volt szörnyű (nem volt benne pontatlanság), viszont az íráshoz csatolt képek a gyár által kiadott hivatalos sajtóanyagból voltak átvéve. Első reakcióm az volt,...  tovább» 


60 éves a Ferrari warmup, 2007.07.10.
Kerek évfordulóhoz érkeztünk. 60 évvel ezelőtt alapította Enzo Ferrari azt az autómárkát, ami az évtizedek során nem csak az autóverseny, hanem egy életstílus, az elegancia, luxus, design szimbólumává nőtte ki magát. Budapesten május 17-18 között ünnepeltük a születésnapot a Ferrari világkörüli turnéjának keretein belül, melynek záróünnepségére június 23-án került sor...  tovább» 


Érdekességek a Ferrari történetéből (II) Cucmey, 2007.07.03.
A 60as évek közepére annyira népszerűek lettek a Ferrari közúti kocsijai, hogy a cég már nem tudott lépést tartani a kereslettel. Végül a Ford felajánlotta, hogy átveszi a cég irányítását amit Enzo visszautasított. Erre a Ford bosszúból elkészítette a GT40 sportkocsit, hogy borsot törjön Ferrari orra alá a versenyeken, ami...  tovább» 


Érdekességek a Ferrari történetéből (I) Cucmey, 2007.07.02.
Van néhány érdekes dolog a Ferrari történelméből ami szerintem nem keveset tett hozzá ahhoz a legendához ami miatt ma a Ferrari a legpatinásabb autógyártó!
Lehet hogy valaki az összes történetet ismeri de lehet hogy valaki egyet sem ezért érdemesnek tartottam néhány dolgot összeszedni ami hírtelen eszembe jutott.

Enzo...  tovább» 


Megváltoztunk! Új stílus, több szolgáltatás... :-) jufi77, 2007.02.22.
Kedves Olvasónk!

Hosszú fejlesztések, és megfeszített munka után végre egy új korszak köszönt az ItaliaSpeed.hu olasz-autós portál életébe. Ez elmúlt másfél év során rengeteget töprengtünk, törtük a fejünket azon, hogy a portál milyen irányba fejlődjön, melyek lennének azok az újítások, kisebb módosítások, amelyben az oldal Látogatói megtalálhatják számításukat. Már...  tovább» 


Firkászzseb vakítás... blogger, 2006.11.09.

Előljáróban le kell, hogy szögezzek valamit: ez az életem első blogja, még csak naplót sem írtam soha, ezért kérlek nézzétek el nekem ha kissé összevissza lesz ez az írás...

Mi is késztetett arra, hogy megnyilvánuljak az internet eme jelentőségteljes nyilatkozási formájában? A válasz egyszerű: már régóta vágytam erre, de mégsem ez...  tovább» 2015. 05. 27. Szerda,   Hella
Legyen a kezdőlapom,  Kedvencek közé
 Szavazás
Mire lesz a képes a Raikkonen - Vettel pilótapáros idén?

újra Ferrari pilóta lesz az egyéni világbajnok
a csapat megnyeri a világbajnokságot
futamgyőzelmeket aratnak
stabil pontszerzők lesznek, néha összejön egy dobogó
mint a múlt évben

 Keresés

 

 Autómárkák

Lamborghini Alfa Romeo Lancia Fiat

 Korábbi cikkek

»Magyarországon a Fiat 500X
»Elindult a ProjektX
»488 GTB - az új középmotoros Ferrari
»A varázslatos Fiat 500X és Dynamo
»Renegade - Vagány kisautóval bővült a Jeep palettája

 Galéria (videók)

Fiat Sajtótájékoztató (Genf 2011) Maserati Quattroporte S
Fiat Sajtótájékoztató (Genf 2011)
Maserati Quattroporte S

 Korábbi hírek

»2016-os szerződéséről beszélt Raikkonen
»Kis kedvcsináló az új Ferrarihoz
»Alfa Romeo logó a Forma-1-es Ferrarin!
»Raikkonen: "Ha jól néz ki, biztosan jó is az autó"
»Vettel és Raikkonen is ült már az új Ferrariban
»Több műszaki újdonság is érkezik a négyüléses Ferrarihoz
»Még kisebb crossovert akar a Jeep, hibrid hajtású lesz a következő Wrangler
»Kemény teszteken megy át a Maserati prototípusa
»Vettel Maranellóba utazott
»Előrendelhető az 500X

 Partnereink

Idea-NET


Jogi Nyilatkozat
::
Médiaajánlat
::
Kapcsolat
::