Blog

Valahol EURÓPÁBAN… kz, 2009.03.06.
Svájc, 2009. március 5.

Sok mindenben le lehet mérni a különbséget két ország között, de azt hiszem a tegnap látott dolog sokkal beszédesebb, mint a tőzsdeindex vagy a valutaárfolyam. Egy sokadrangú úton közlekedtünk két falu között, jobbról-balról takaros porták és megművelt szántóföldek váltották egymást, amikor utolértük a képen látható...  tovább» 


Giugiaro Genfben kz, 2008.03.31.

Genf, 2008. március 4. az autókiállítás nyitónapja. Az újságírók - köztük jómagam is - sajtótájékoztatóról sajtótájékoztatóra járnak, hogy tudósíthassanak az autóipar legújabb vívmányiról. Nagyüzem van, főnökök és sztárpilóták pózolnak a standokon, a marketingmenedzserek inkfarktus közeli állapotban igazgatják csapataikat, hogy minden rendben menjen.

A Pirelli standján feltűnő Sebastian Loeb mindössze pár fotó...  tovább» Genf 2008 könnyedén jufi77, 2008.03.07.
Indulás-érkezés, szálloda
-----------------------------

2008 március 3., (végre) eljött az indulás ideje, újra vár ránk a Genfi Autószalon. Idén is, mint az elmúlt két évben újfent megtámadjuk a várost, és gorcső alá vesszük a vásáron kiállított autócsodákat.
Reggel van még, nagyon korán... útra kelünk a bázisról, hogy a röpke 13...  tovább» 


Az olasz autók ellen irányuló előítélet blogger, 2008.01.29.

Nemrégiben a szavazáson lehetett olvasni egy olyan kérdést, hogy ön szerint mikor tűnik el a köztudatból az olasz autók elleni előítélet? Lehet, hogy soha - legalábbis a tapasztalatok ezt mutatják.

A múlt évben lecseréltem az autómat. Mivel a pénztárcám még nem elég tömött, ezért a max. öt éves...  tovább» Frankfurti beszámolók a magyar autósmédiában kz, 2007.09.24.
Már pakoltam az irodában, amikor egy e-mailt kaptam. Az egyik barátom küldött át egy hírt, melyben a Frankfurti Autószalonon bemutatott Lamborghini Reventónról írtak. A hír maga nem volt szörnyű (nem volt benne pontatlanság), viszont az íráshoz csatolt képek a gyár által kiadott hivatalos sajtóanyagból voltak átvéve. Első reakcióm az volt,...  tovább» 


60 éves a Ferrari warmup, 2007.07.10.
Kerek évfordulóhoz érkeztünk. 60 évvel ezelőtt alapította Enzo Ferrari azt az autómárkát, ami az évtizedek során nem csak az autóverseny, hanem egy életstílus, az elegancia, luxus, design szimbólumává nőtte ki magát. Budapesten május 17-18 között ünnepeltük a születésnapot a Ferrari világkörüli turnéjának keretein belül, melynek záróünnepségére június 23-án került sor...  tovább» 


Érdekességek a Ferrari történetéből (II) Cucmey, 2007.07.03.
A 60as évek közepére annyira népszerűek lettek a Ferrari közúti kocsijai, hogy a cég már nem tudott lépést tartani a kereslettel. Végül a Ford felajánlotta, hogy átveszi a cég irányítását amit Enzo visszautasított. Erre a Ford bosszúból elkészítette a GT40 sportkocsit, hogy borsot törjön Ferrari orra alá a versenyeken, ami...  tovább» 


Érdekességek a Ferrari történetéből (I) Cucmey, 2007.07.02.
Van néhány érdekes dolog a Ferrari történelméből ami szerintem nem keveset tett hozzá ahhoz a legendához ami miatt ma a Ferrari a legpatinásabb autógyártó!
Lehet hogy valaki az összes történetet ismeri de lehet hogy valaki egyet sem ezért érdemesnek tartottam néhány dolgot összeszedni ami hírtelen eszembe jutott.

Enzo...  tovább» 


Megváltoztunk! Új stílus, több szolgáltatás... :-) jufi77, 2007.02.22.
Kedves Olvasónk!

Hosszú fejlesztések, és megfeszített munka után végre egy új korszak köszönt az ItaliaSpeed.hu olasz-autós portál életébe. Ez elmúlt másfél év során rengeteget töprengtünk, törtük a fejünket azon, hogy a portál milyen irányba fejlődjön, melyek lennének azok az újítások, kisebb módosítások, amelyben az oldal Látogatói megtalálhatják számításukat. Már...  tovább» 


Firkászzseb vakítás... blogger, 2006.11.09.

Előljáróban le kell, hogy szögezzek valamit: ez az életem első blogja, még csak naplót sem írtam soha, ezért kérlek nézzétek el nekem ha kissé összevissza lesz ez az írás...

Mi is késztetett arra, hogy megnyilvánuljak az internet eme jelentőségteljes nyilatkozási formájában? A válasz egyszerű: már régóta vágytam erre, de mégsem ez...  tovább» 2017. 02. 21. Kedd,   Eleonóra
Legyen a kezdőlapom,  Kedvencek közé
 Szavazás
Megismétli elődje sikereit a Fiat 124 Spider?

igen és lehet még túl is szárnyalja
igen, de csak Európában
igen, de csak az USA-ban
ez a 124 nem lesz olyan sikeres

 Keresés

 

 Autómárkák

Alfa Romeo Lancia Lamborghini Fiat

 Korábbi cikkek

»Genf 2016
»Genf 2016 - Hivatalos képeken a Maserati Levante
»A régi időket idézi az új Ferrari
»Genf 2016 - Megérkezett a Fiat Tipo
»Genf 2016 - Ferrari GTC4 Lusso

 Galéria (videók)

Lancia sajtótájékoztató (Frankfurt 2011) Lancia Musa
Lancia sajtótájékoztató (Frankfurt 2011)
Lancia Musa

 Korábbi hírek

»Genf2016 - Fenyegető tekintettel néz ránk a Levante
»Üléspróbán jártak a Ferrari pilótái
»Szerpentinről nevezték el az Alfa első szabadidőautóját
»A Ferrari kitűzte a bemutató időpontját
»Akár önálló csapatként is visszatérne az Alfa Romeo?
»Genf 2016 - Képeken az álcázott Tipo kombi
»Fedeli visszatér az FCA cégcsoporthoz
»Az Alfa Romeo motorszállítóként tért volna vissza az F1-be
»Rekordszámú Lamborghinit értékesítettek tavaly
»Lamborghini életéről is film készül

 Partnereink

Idea-NET


Jogi Nyilatkozat
::
Médiaajánlat
::
Kapcsolat
::