Blog

Valahol EURÓPÁBAN… kz, 2009.03.06.
Svájc, 2009. március 5.

Sok mindenben le lehet mérni a különbséget két ország között, de azt hiszem a tegnap látott dolog sokkal beszédesebb, mint a tőzsdeindex vagy a valutaárfolyam. Egy sokadrangú úton közlekedtünk két falu között, jobbról-balról takaros porták és megművelt szántóföldek váltották egymást, amikor utolértük a képen látható...  tovább» 


Giugiaro Genfben kz, 2008.03.31.

Genf, 2008. március 4. az autókiállítás nyitónapja. Az újságírók - köztük jómagam is - sajtótájékoztatóról sajtótájékoztatóra járnak, hogy tudósíthassanak az autóipar legújabb vívmányiról. Nagyüzem van, főnökök és sztárpilóták pózolnak a standokon, a marketingmenedzserek inkfarktus közeli állapotban igazgatják csapataikat, hogy minden rendben menjen.

A Pirelli standján feltűnő Sebastian Loeb mindössze pár fotó...  tovább» Genf 2008 könnyedén jufi77, 2008.03.07.
Indulás-érkezés, szálloda
-----------------------------

2008 március 3., (végre) eljött az indulás ideje, újra vár ránk a Genfi Autószalon. Idén is, mint az elmúlt két évben újfent megtámadjuk a várost, és gorcső alá vesszük a vásáron kiállított autócsodákat.
Reggel van még, nagyon korán... útra kelünk a bázisról, hogy a röpke 13...  tovább» 


Az olasz autók ellen irányuló előítélet blogger, 2008.01.29.

Nemrégiben a szavazáson lehetett olvasni egy olyan kérdést, hogy ön szerint mikor tűnik el a köztudatból az olasz autók elleni előítélet? Lehet, hogy soha - legalábbis a tapasztalatok ezt mutatják.

A múlt évben lecseréltem az autómat. Mivel a pénztárcám még nem elég tömött, ezért a max. öt éves...  tovább» Frankfurti beszámolók a magyar autósmédiában kz, 2007.09.24.
Már pakoltam az irodában, amikor egy e-mailt kaptam. Az egyik barátom küldött át egy hírt, melyben a Frankfurti Autószalonon bemutatott Lamborghini Reventónról írtak. A hír maga nem volt szörnyű (nem volt benne pontatlanság), viszont az íráshoz csatolt képek a gyár által kiadott hivatalos sajtóanyagból voltak átvéve. Első reakcióm az volt,...  tovább» 


60 éves a Ferrari warmup, 2007.07.10.
Kerek évfordulóhoz érkeztünk. 60 évvel ezelőtt alapította Enzo Ferrari azt az autómárkát, ami az évtizedek során nem csak az autóverseny, hanem egy életstílus, az elegancia, luxus, design szimbólumává nőtte ki magát. Budapesten május 17-18 között ünnepeltük a születésnapot a Ferrari világkörüli turnéjának keretein belül, melynek záróünnepségére június 23-án került sor...  tovább» 


Érdekességek a Ferrari történetéből (II) Cucmey, 2007.07.03.
A 60as évek közepére annyira népszerűek lettek a Ferrari közúti kocsijai, hogy a cég már nem tudott lépést tartani a kereslettel. Végül a Ford felajánlotta, hogy átveszi a cég irányítását amit Enzo visszautasított. Erre a Ford bosszúból elkészítette a GT40 sportkocsit, hogy borsot törjön Ferrari orra alá a versenyeken, ami...  tovább» 


Érdekességek a Ferrari történetéből (I) Cucmey, 2007.07.02.
Van néhány érdekes dolog a Ferrari történelméből ami szerintem nem keveset tett hozzá ahhoz a legendához ami miatt ma a Ferrari a legpatinásabb autógyártó!
Lehet hogy valaki az összes történetet ismeri de lehet hogy valaki egyet sem ezért érdemesnek tartottam néhány dolgot összeszedni ami hírtelen eszembe jutott.

Enzo...  tovább» 


Megváltoztunk! Új stílus, több szolgáltatás... :-) jufi77, 2007.02.22.
Kedves Olvasónk!

Hosszú fejlesztések, és megfeszített munka után végre egy új korszak köszönt az ItaliaSpeed.hu olasz-autós portál életébe. Ez elmúlt másfél év során rengeteget töprengtünk, törtük a fejünket azon, hogy a portál milyen irányba fejlődjön, melyek lennének azok az újítások, kisebb módosítások, amelyben az oldal Látogatói megtalálhatják számításukat. Már...  tovább» 


Firkászzseb vakítás... blogger, 2006.11.09.

Előljáróban le kell, hogy szögezzek valamit: ez az életem első blogja, még csak naplót sem írtam soha, ezért kérlek nézzétek el nekem ha kissé összevissza lesz ez az írás...

Mi is késztetett arra, hogy megnyilvánuljak az internet eme jelentőségteljes nyilatkozási formájában? A válasz egyszerű: már régóta vágytam erre, de mégsem ez...  tovább» 2015. 11. 29. Vasárnap,   Taksony
Legyen a kezdőlapom,  Kedvencek közé
 Szavazás
Megismétli elődje sikereit a Fiat 124 Spider?

igen és lehet még túl is szárnyalja
igen, de csak Európában
igen, de csak az USA-ban
ez a 124 nem lesz olyan sikeres

 Keresés

 

 Autómárkák

Maserati Lancia Ferrari Fiat

 Korábbi cikkek

»50 évnyi hagyomány: a 124 Spider története
»Fiat Fullback premier Dubaiban
»Frankfurt 2015
»Ferrari Racing Days
»Újra megnyílt az Alfa Romeo múzeum

 Galéria (videók)

Alfa Romeo 164 Procar Alfa Romeo 159 SW reklám
Alfa Romeo 164 Procar
Alfa Romeo 159 SW reklám

 Korábbi hírek

»A Frankfurti Autószalonon mutatja be a Lancia az Ypsilon ötödik generációját
»Egyre komolyabb a Mahindra szándéka
»Árverésre bocsátják Bertone autóit
»Az Iveco Magelys a 2016-os Év busza
»Valentino Rossi a brit versenyzők klubjának tiszteletbeli tagja lett
»Spában 900. F1-es futamára készül a Ferrari
»Hivatalos: Raikkonen 2016-ban is marad a Ferrari pilótája
»105 éves az Alfa Romeo
»Raikkonen Helsinkiben gokartozott
»Maszkolva fotózták az F12 Berlinetta Speciale-t

 Partnereink

Idea-NET


Jogi Nyilatkozat
::
Médiaajánlat
::
Kapcsolat
::