Beszámoló a 82. Genfi Autószalonról 1.rész
2012. 03. 06., Kedd, 14:00
A sajtó képviselői számára ma nyitotta kapuit Európa legrangosabb autós rendezvénye. Tudósításunk első részében a mutatós standdal érkező Abarth, a visszafogott Alfa Romeo és kerek évfordulóhoz érkezett Bertone kerül terítékre.

Nyomtatható verzióKüldje el ismerősének!
1. oldal
Abarth

Az Abarth továbbra is az 500-as változataira helyezi a hangsúlyt. A standján is csak egyetlen Punto kapott helyet. A kicsi, de annál mutatósabb stand végében egy versenyistállót rendezett be a skorpiós márka, benne a 695 Assetto Corse-val. Az olasz bébi Ferrarit szerintem mindenki szívesen elvinné egy körre, de abban is biztos vagyok, hogy egy ilyen berendezést is bárki szívesen látna a garázsában.

Az 595 Turismo mellett méltó helyet kaptak a mutatós hostessek, akik az Abarthnál már megszokott piros-fehér bőrszerelésben, divatos kiegészítőkkel felszerelve vonzzák a fotósokat.


 

következő oldal »

Abarth2014. 09. 23. Kedd,   Tekla
Legyen a kezdőlapom,  Kedvencek közé
Párizsi Autószalon 2014
Párizsi Autókiállítás 2014
 Tagdoboz

Felhasználónév:
Jelszó:


elfelejtettem a jelszavam»
 Szavazás
Maserati dízelmotorral?

szentségtörés
ez most vicc, ugye?
azzal is elfogadnám
épp ideje volt

 Kapcsolódó cikkek

84. Genfi Autószalon - –2. rész84. Genfi Autószalon - –2. rész
Tegnap zömében a veteránokról volt szó, ma az újdonságokat tekintjük át. Főleg a sportkocsi gyártók villogtak, a Ferrari, a Lamborghini és a Maserati is mutatott be újdonságot, de van már kis Jeep és új Fiat változatok.
84. Genfi Autószalon - 1. rész84. Genfi Autószalon - 1. rész
Aki tervezte, de még nem döntötte el, hogy kilátogat-e a 84. Genfi Autószalonra, az most gyorsan foglaljon szállást, csomagoljon és akár már a csütörtöki nyitáskor álljon be jegyért a sorba! Hogy miért? Mindjárt elmondom!
Helyszíni tudósítás a Frankfurti AutókiállításrólHelyszíni tudósítás a Frankfurti Autókiállításról
Frankfurtra figyel az autós társadalom, ahol már 65. alkalommal rendeznek nemzetközi autókiállítást. Az olasz márkák a Lamborghini kivételével egy csarnokban kaptak helyet, így nem volt nehéz végigjárni a standokat. Beszámolónkat itt olvashatja.
A 83. Genfi Autószalon 2. részA 83. Genfi Autószalon 2. rész
Az Abarth standon négyesikreket találtunk, a Fiat több új modellváltozattal jelentkezett, bemutatták a furcsa nevű csúcs-Ferrarit, a MOMO Design kezelésbe vette a Lancia-t és beültünk az új Maserati Quattroporte-ba.
A 83. Genfi Autószalon 1. részA 83. Genfi Autószalon 1. rész
Széria Alfa Romeo 4C, terep-sportkocsi a Giugiaro-tól, a Lamborghini 50. évfordulójára készített Veneno, Sergio Pininfarinának emléket állító Ferrari és az IED hallgatói által megálmodott Gloria.

 Partnereink

Idea-NET


Jogi Nyilatkozat
::
Médiaajánlat
::
Kapcsolat
::