Beszámoló a 82. Genfi Autószalonról 1.rész
2012. 03. 06., Kedd, 14:00
A sajtó képviselői számára ma nyitotta kapuit Európa legrangosabb autós rendezvénye. Tudósításunk első részében a mutatós standdal érkező Abarth, a visszafogott Alfa Romeo és kerek évfordulóhoz érkezett Bertone kerül terítékre.

Nyomtatható verzióKüldje el ismerősének!
1. oldal
Abarth

Az Abarth továbbra is az 500-as változataira helyezi a hangsúlyt. A standján is csak egyetlen Punto kapott helyet. A kicsi, de annál mutatósabb stand végében egy versenyistállót rendezett be a skorpiós márka, benne a 695 Assetto Corse-val. Az olasz bébi Ferrarit szerintem mindenki szívesen elvinné egy körre, de abban is biztos vagyok, hogy egy ilyen berendezést is bárki szívesen látna a garázsában.

Az 595 Turismo mellett méltó helyet kaptak a mutatós hostessek, akik az Abarthnál már megszokott piros-fehér bőrszerelésben, divatos kiegészítőkkel felszerelve vonzzák a fotósokat.


 

következő oldal »

Abarth2017. 02. 21. Kedd,   Eleonóra
Legyen a kezdőlapom,  Kedvencek közé
 Szavazás
Megismétli elődje sikereit a Fiat 124 Spider?

igen és lehet még túl is szárnyalja
igen, de csak Európában
igen, de csak az USA-ban
ez a 124 nem lesz olyan sikeres

 Kapcsolódó cikkek

Genf 2016Genf 2016
Több év után mintha feléledt volna az olasz autógyártás. Az Abarth, az Alfa Romeo, a Ferrari, a Fiat, a Lamborghini és a Maserati is új modellekkel jelentkezett Genfben. A kattintás után olvashatja beszámolónkat a kiállításról.  
Genf 2016 - Hivatalos képeken a Maserati LevanteGenf 2016 - Hivatalos képeken a Maserati Levante
A bemutatót Genfben tartják, de a Maserati gyári fotókon már most megmutatta új modelljét. A Levante agresszív megjelenése szinte borítékolható volt. A technikáról még hallgatnak a gyáriak.
Frankfurt 2015Frankfurt 2015
Több újdonságot is láthatunk idén Frankfurtban, igaz korábban már mindet megmuttaták a gyártók, így igazi nagy meglepetés nem volt. A Lamborghini és a Ferrari nyitott sportkocsival érkezett, az Alfa Giulia megosztja az embereket, itt a rácfelvarrt 500-as és Ypsilon.
Újra megnyílt az Alfa Romeo múzeumÚjra megnyílt az Alfa Romeo múzeum
Az Arese-i komplexum átalakítása hat évig tartott, az ünnepélyes megnyitóra a márka alapításának 105. évfordulóján került sor. Legendás modelleket, interaktív tárlatvezetést és egy látványos, virtuális valósággal felvértezett termet is megtekinthetünk.
Párizsi Autókiállítás 2014 - benyomásokPárizsi Autókiállítás 2014 - benyomások
A Ducatival elégedetlen Giugiaro, a leköszönő Ferrari elnök egyik utolsó sajtótájékoztatója, szegényes Alfa és Lancia stand és egy divattörténeti kiállítás, ahol az autók a főszereplők.

 Partnereink

Idea-NET


Jogi Nyilatkozat
::
Médiaajánlat
::
Kapcsolat
::