Beszámoló a 82. Genfi Autószalonról 1.rész
2012. 03. 06., Kedd, 14:00
A sajtó képviselői számára ma nyitotta kapuit Európa legrangosabb autós rendezvénye. Tudósításunk első részében a mutatós standdal érkező Abarth, a visszafogott Alfa Romeo és kerek évfordulóhoz érkezett Bertone kerül terítékre.

Nyomtatható verzióKüldje el ismerősének!
1. oldal
Abarth

Az Abarth továbbra is az 500-as változataira helyezi a hangsúlyt. A standján is csak egyetlen Punto kapott helyet. A kicsi, de annál mutatósabb stand végében egy versenyistállót rendezett be a skorpiós márka, benne a 695 Assetto Corse-val. Az olasz bébi Ferrarit szerintem mindenki szívesen elvinné egy körre, de abban is biztos vagyok, hogy egy ilyen berendezést is bárki szívesen látna a garázsában.

Az 595 Turismo mellett méltó helyet kaptak a mutatós hostessek, akik az Abarthnál már megszokott piros-fehér bőrszerelésben, divatos kiegészítőkkel felszerelve vonzzák a fotósokat.


 

következő oldal »

Abarth2015. 08. 29. Szombat,   Beatrix, Erna
Legyen a kezdőlapom,  Kedvencek közé
 Szavazás
Önnek tetszik az új Alfa Romeo Giulia?

igen, nagyon eltalálták a formáját
igen, de nem maradéktalanul
fogalmam sincs, élőben kellene látni
nem vagyok elragadtatva
nem, sokkal jobbra számítottam

 Kapcsolódó cikkek

Párizsi Autókiállítás 2014 - benyomásokPárizsi Autókiállítás 2014 - benyomások
A Ducatival elégedetlen Giugiaro, a leköszönő Ferrari elnök egyik utolsó sajtótájékoztatója, szegényes Alfa és Lancia stand és egy divattörténeti kiállítás, ahol az autók a főszereplők.
Párizsi Autókiállítás 2014 - A világpremierekPárizsi Autókiállítás 2014 - A világpremierek
Hibrid tanulmányt mutatott be a Lamborghini, a valaha épített legerősebb nyitott sportkocsiját a Ferrari és crossovert a Fiat. Ez történt ma Párizsban.
84. Genfi Autószalon - –2. rész84. Genfi Autószalon - –2. rész
Tegnap zömében a veteránokról volt szó, ma az újdonságokat tekintjük át. Főleg a sportkocsi gyártók villogtak, a Ferrari, a Lamborghini és a Maserati is mutatott be újdonságot, de van már kis Jeep és új Fiat változatok.
84. Genfi Autószalon - 1. rész84. Genfi Autószalon - 1. rész
Aki tervezte, de még nem döntötte el, hogy kilátogat-e a 84. Genfi Autószalonra, az most gyorsan foglaljon szállást, csomagoljon és akár már a csütörtöki nyitáskor álljon be jegyért a sorba! Hogy miért? Mindjárt elmondom!
Helyszíni tudósítás a Frankfurti AutókiállításrólHelyszíni tudósítás a Frankfurti Autókiállításról
Frankfurtra figyel az autós társadalom, ahol már 65. alkalommal rendeznek nemzetközi autókiállítást. Az olasz márkák a Lamborghini kivételével egy csarnokban kaptak helyet, így nem volt nehéz végigjárni a standokat. Beszámolónkat itt olvashatja.

 Partnereink

Idea-NET


Jogi Nyilatkozat
::
Médiaajánlat
::
Kapcsolat
::