Már alig vártunk! - Fiat 500 bemutató
2008. 01. 25., Péntek, 13:32
Több európai nagyvároshoz hasonlóan hazánkban is a 2008-as év 500. órájában mutatkozott be az új 500. A látványos mûsorral megfûszerezett eseményen sokan most találkoztak elõször a 2008-as Év Autójával, persze a hatás nem maradt el: bármerre néztem, mosolygó emberek állták körbe a Fiat új büszkeségét.

Nyomtatható verzióKüldje el ismerősének!
1. oldal

Party

2008. január 21. este 8 órakor, az év 500. órájában mutatkozott be Magyarországon a Fiat 500. A MOM Park elsõ emeletén megrendezett táncos-beszélgetõs-játékos partyn rengeteg érdeklõdõ várta, hogy végre hazánkban is lerántsák a leplet az Év Autója címet elnyert kisautóról. A mûsor háziasszonya Ördög Nóri volt, aki maga is 500-ast hajt már néhány hónapja, így kíváncsian hallgattuk élménybeszámolóját az ellenállhatatlan Fiatról, melyet mindenki megcsodál. A Fiat Magyarország részérõl Kern Nándor köszöntötte a vendégeket, aki röviden összefoglalta a retró kisautó kivételes tulajdonságait, amirõl korábban már részletesen írtunk.

Ördög Nóri és Kern Nándor 

Bár stílusos a szám, mégis szomorúan vettük tudomásul, hogy Magyarországra mindössze 500 darab Cinquecento érkezik az idén, ami elég csekély a nagy érdeklõdéshez képest. A rövid bevezetõ után látványos táncmûsort láthattunk, mely természetesen a Fiat 500 és az olasz életérzés köré épült. A zenei aláfestés természetes olasz slágerekbõl lett összeválogatva, a hatalmas kivetítõn pedig az õs-500-asról készült korabeli felvételeket nézve nosztalgiázhattunk.

Pillanatkép

Legtöbben autóval érkeztünk a bemutatóra, így sokan csak futólag, vagy egyáltalán nem láthatták a MOM Park elõtt kiállított 500-as duót. Az autók az ötven év korkülönbség ellenére is tökéletest párost alkottak. Fogalmam sincs, hogy melyiket választanám, ha elhozhatnám az egyiket.

50 év korkülönbség - Fiat 500 és Fiat 500 a MOM Park előtt


következő oldal »

Party
2015. 01. 26. Hétfő,   Vanda, Paula
Legyen a kezdőlapom,  Kedvencek közé
 Tagdoboz

Felhasználónév:
Jelszó:


elfelejtettem a jelszavam»
 Szavazás
Maserati dízelmotorral?

szentségtörés
ez most vicc, ugye?
azzal is elfogadnám
épp ideje volt

 Kapcsolódó cikkek

Renegade - Vagány kisautóval bővült a Jeep palettájaRenegade - Vagány kisautóval bővült a Jeep palettája
Merész lépésre szánta el magát a Jeep. Kisméretű szabadidő-autót épített, mely megfelelő hajtáslánccal akár a komolyabb terepen is elboldogul. A Renegade formaterve a márka gyökereiből táplálkozik, ugyanakkor modern, stílusos megjelenésével a fiatalok kedvence lehet.
Hannoverben mutatkozott be a negyedik generációs DoblóHannoverben mutatkozott be a negyedik generációs Dobló
Új orr, kisebb fogyasztás, átdolgozott belső tér, személyautós kényelmi és biztonsági berendezesek jellemzik a Fiat kisáruszállítójának legújabb változatát, mely elődei sikereit próbálja túlszárnyalni a B-szegmensben.
Bemutatkozott az új Fiat DucatoBemutatkozott az új Fiat Ducato
Hazánkba is megérkezett Európa legnépszerűbb 3,5 tonna alatti haszongépjárművének legújabb változata. A hatodik generációs Ducato új külsővel, magasabb felszereltséggel, többféle karosszériaváltozatban próbálja meg továbbvinni elődei sikereit.
Hófehérben, sárosanHófehérben, sárosan
A Jeep bemutatta a Grand Cherokee legújabb generációját, európai szemnek tetszetõs belsõvel, kiváló dízelmotorral és biztonsági eszközök hadával. Az amerikai ikont terepen, országúton és jávorszarvas-teszten is próbára tettük.
Ghibli: lenyûgözõ formák, kimagasló teljesítmény, mostantól dízelmotorral isGhibli: lenyûgözõ formák, kimagasló teljesítmény, mostantól dízelmotorral is
Tegnap este mutatta be a Maserati magyarországi hivatalos márkakereskedõje, a Maserati Wallis a szigonyos márka kisebbik négyajtós szedánját, a Ghiblit. Az új luxus sportlimuzin elsõ pillantásra lenyûgözte a meghívott vendégeket.

 Partnereink

Idea-NET


Jogi Nyilatkozat
::
Médiaajánlat
::
Kapcsolat
::