Már alig vártunk! - Fiat 500 bemutató
2008. 01. 25., Péntek, 13:32
Több európai nagyvároshoz hasonlóan hazánkban is a 2008-as év 500. órájában mutatkozott be az új 500. A látványos mûsorral megfûszerezett eseményen sokan most találkoztak elõször a 2008-as Év Autójával, persze a hatás nem maradt el: bármerre néztem, mosolygó emberek állták körbe a Fiat új büszkeségét.

Nyomtatható verzióKüldje el ismerősének!
1. oldal

Party

2008. január 21. este 8 órakor, az év 500. órájában mutatkozott be Magyarországon a Fiat 500. A MOM Park elsõ emeletén megrendezett táncos-beszélgetõs-játékos partyn rengeteg érdeklõdõ várta, hogy végre hazánkban is lerántsák a leplet az Év Autója címet elnyert kisautóról. A mûsor háziasszonya Ördög Nóri volt, aki maga is 500-ast hajt már néhány hónapja, így kíváncsian hallgattuk élménybeszámolóját az ellenállhatatlan Fiatról, melyet mindenki megcsodál. A Fiat Magyarország részérõl Kern Nándor köszöntötte a vendégeket, aki röviden összefoglalta a retró kisautó kivételes tulajdonságait, amirõl korábban már részletesen írtunk.

Ördög Nóri és Kern Nándor 

Bár stílusos a szám, mégis szomorúan vettük tudomásul, hogy Magyarországra mindössze 500 darab Cinquecento érkezik az idén, ami elég csekély a nagy érdeklõdéshez képest. A rövid bevezetõ után látványos táncmûsort láthattunk, mely természetesen a Fiat 500 és az olasz életérzés köré épült. A zenei aláfestés természetes olasz slágerekbõl lett összeválogatva, a hatalmas kivetítõn pedig az õs-500-asról készült korabeli felvételeket nézve nosztalgiázhattunk.

Pillanatkép

Legtöbben autóval érkeztünk a bemutatóra, így sokan csak futólag, vagy egyáltalán nem láthatták a MOM Park elõtt kiállított 500-as duót. Az autók az ötven év korkülönbség ellenére is tökéletest párost alkottak. Fogalmam sincs, hogy melyiket választanám, ha elhozhatnám az egyiket.

50 év korkülönbség - Fiat 500 és Fiat 500 a MOM Park előtt


következő oldal »

Party
2015. 10. 04. Vasárnap,   Ferenc
Legyen a kezdőlapom,  Kedvencek közé
Frankfrurti Autószalon 2015
Frankfurti Autókiállítás 2015
 Szavazás
Önnek tetszik az új Alfa Romeo Giulia?

igen, nagyon eltalálták a formáját
igen, de nem maradéktalanul
fogalmam sincs, élőben kellene látni
nem vagyok elragadtatva
nem, sokkal jobbra számítottam

 Kapcsolódó cikkek

Születésnapi ajándék: Alfa Romeo Giulia QVSzületésnapi ajándék: Alfa Romeo Giulia QV
A Milánóhoz közeli Arese városában debütált a Giulia, melynek a legendás Quadrifoglio Verde változatát mutatták meg először. Az Alfa Romeo múzeumban megtartott különleges eseményen a márka alapításának 105. évfordulóját is ünnepelték.
Bemutatkozott a Fiat AEgeaBemutatkozott a Fiat AEgea
A Fiat az Isztanbuli Autókiállításon tartotta új kompakt szedánjának világpremierjét. A kezdetektől lépcsőshátú autóként elképzelt új modell a harmonikus, kiegyensúlyozott formavilágot kiemelkedően hatékony helykihasználással társítja.
Bemutatkozott a legújabb Dobló Cargo - Minket meggyőzöttBemutatkozott a legújabb Dobló Cargo - Minket meggyőzött
A 2000-es bemutatkozása óta a Dobló minden ötödik évben megújul, így év eleje óta vártuk az idei modellváltozatot. A várakozás nem volt hiábavaló, a héten 2 napos túra és csapatverseny keretein belül ismerkedhettünk meg a kishaszongépjárművel.
Magyarországon a Fiat 500XMagyarországon a Fiat 500X
Mi történik, ha egy olasz retró kisautó génállományát beoltják egy crossover koncepcióba? Nos, megszületik az a kompakt crossover, melyért rajonganak a nők, elismerően csettintenek a férfiak és még az aszfaltozott útról is letérhetünk vele.
488 GTB - az új középmotoros Ferrari488 GTB - az új középmotoros Ferrari
Maranellóban bemutatták a 458 Italia továbbfejlesztett változatát, mely a szokásoknak megfelelően új nevet kapott. A turbómotor használata a menetteljesítmény mellett a károsanyag-kibocsátásra is jó hatással volt.

 Partnereink

Idea-NET


Jogi Nyilatkozat
::
Médiaajánlat
::
Kapcsolat
::