Már alig vártunk! - Fiat 500 bemutató
2008. 01. 25., Péntek, 13:32
Több európai nagyvároshoz hasonlóan hazánkban is a 2008-as év 500. órájában mutatkozott be az új 500. A látványos mûsorral megfûszerezett eseményen sokan most találkoztak elõször a 2008-as Év Autójával, persze a hatás nem maradt el: bármerre néztem, mosolygó emberek állták körbe a Fiat új büszkeségét.

Nyomtatható verzióKüldje el ismerősének!
1. oldal

Party

2008. január 21. este 8 órakor, az év 500. órájában mutatkozott be Magyarországon a Fiat 500. A MOM Park elsõ emeletén megrendezett táncos-beszélgetõs-játékos partyn rengeteg érdeklõdõ várta, hogy végre hazánkban is lerántsák a leplet az Év Autója címet elnyert kisautóról. A mûsor háziasszonya Ördög Nóri volt, aki maga is 500-ast hajt már néhány hónapja, így kíváncsian hallgattuk élménybeszámolóját az ellenállhatatlan Fiatról, melyet mindenki megcsodál. A Fiat Magyarország részérõl Kern Nándor köszöntötte a vendégeket, aki röviden összefoglalta a retró kisautó kivételes tulajdonságait, amirõl korábban már részletesen írtunk.

Ördög Nóri és Kern Nándor 

Bár stílusos a szám, mégis szomorúan vettük tudomásul, hogy Magyarországra mindössze 500 darab Cinquecento érkezik az idén, ami elég csekély a nagy érdeklõdéshez képest. A rövid bevezetõ után látványos táncmûsort láthattunk, mely természetesen a Fiat 500 és az olasz életérzés köré épült. A zenei aláfestés természetes olasz slágerekbõl lett összeválogatva, a hatalmas kivetítõn pedig az õs-500-asról készült korabeli felvételeket nézve nosztalgiázhattunk.

Pillanatkép

Legtöbben autóval érkeztünk a bemutatóra, így sokan csak futólag, vagy egyáltalán nem láthatták a MOM Park elõtt kiállított 500-as duót. Az autók az ötven év korkülönbség ellenére is tökéletest párost alkottak. Fogalmam sincs, hogy melyiket választanám, ha elhozhatnám az egyiket.

50 év korkülönbség - Fiat 500 és Fiat 500 a MOM Park előtt


következő oldal »

Party
2015. 05. 30. Szombat,   Janka, Zsanett
Legyen a kezdőlapom,  Kedvencek közé
Ferrari Racing Days
 Szavazás
Mire lesz a képes a Raikkonen - Vettel pilótapáros idén?

újra Ferrari pilóta lesz az egyéni világbajnok
a csapat megnyeri a világbajnokságot
futamgyőzelmeket aratnak
stabil pontszerzők lesznek, néha összejön egy dobogó
mint a múlt évben

 Kapcsolódó cikkek

Bemutatkozott a legújabb Dobló Cargo - Minket meggyőzöttBemutatkozott a legújabb Dobló Cargo - Minket meggyőzött
A 2000-es bemutatkozása óta a Dobló minden ötödik évben megújul, így év eleje óta vártuk az idei modellváltozatot. A várakozás nem volt hiábavaló, a héten 2 napos túra és csapatverseny keretein belül ismerkedhettünk meg a kishaszongépjárművel.
Magyarországon a Fiat 500XMagyarországon a Fiat 500X
Mi történik, ha egy olasz retró kisautó génállományát beoltják egy crossover koncepcióba? Nos, megszületik az a kompakt crossover, melyért rajonganak a nők, elismerően csettintenek a férfiak és még az aszfaltozott útról is letérhetünk vele.
488 GTB - az új középmotoros Ferrari488 GTB - az új középmotoros Ferrari
Maranellóban bemutatták a 458 Italia továbbfejlesztett változatát, mely a szokásoknak megfelelően új nevet kapott. A turbómotor használata a menetteljesítmény mellett a károsanyag-kibocsátásra is jó hatással volt.
A varázslatos Fiat 500X és DynamoA varázslatos Fiat 500X és Dynamo
Tegnap este, egy varázslatos londoni estén ezer meghívott vendég előtt exkluzív, élő előadást tartott Dynamo, melynek másik főszereplője a Fiat legújabb crossovere, az 500X volt. A „The Power of X" turné záró akkordjaként megtartott rendezvény a bevezetési kampány utolsó mozzanata volt.
Renegade - Vagány kisautóval bővült a Jeep palettájaRenegade - Vagány kisautóval bővült a Jeep palettája
Merész lépésre szánta el magát a Jeep. Kisméretű szabadidő-autót épített, mely megfelelő hajtáslánccal akár a komolyabb terepen is elboldogul. A Renegade formaterve a márka gyökereiből táplálkozik, ugyanakkor modern, stílusos megjelenésével a fiatalok kedvence lehet.

 Partnereink

Idea-NET


Jogi Nyilatkozat
::
Médiaajánlat
::
Kapcsolat
::