Már alig vártunk! - Fiat 500 bemutató
2008. 01. 25., Péntek, 13:32
Több európai nagyvároshoz hasonlóan hazánkban is a 2008-as év 500. órájában mutatkozott be az új 500. A látványos mûsorral megfûszerezett eseményen sokan most találkoztak elõször a 2008-as Év Autójával, persze a hatás nem maradt el: bármerre néztem, mosolygó emberek állták körbe a Fiat új büszkeségét.

Nyomtatható verzióKüldje el ismerősének!
1. oldal

Party

2008. január 21. este 8 órakor, az év 500. órájában mutatkozott be Magyarországon a Fiat 500. A MOM Park elsõ emeletén megrendezett táncos-beszélgetõs-játékos partyn rengeteg érdeklõdõ várta, hogy végre hazánkban is lerántsák a leplet az Év Autója címet elnyert kisautóról. A mûsor háziasszonya Ördög Nóri volt, aki maga is 500-ast hajt már néhány hónapja, így kíváncsian hallgattuk élménybeszámolóját az ellenállhatatlan Fiatról, melyet mindenki megcsodál. A Fiat Magyarország részérõl Kern Nándor köszöntötte a vendégeket, aki röviden összefoglalta a retró kisautó kivételes tulajdonságait, amirõl korábban már részletesen írtunk.

Ördög Nóri és Kern Nándor 

Bár stílusos a szám, mégis szomorúan vettük tudomásul, hogy Magyarországra mindössze 500 darab Cinquecento érkezik az idén, ami elég csekély a nagy érdeklõdéshez képest. A rövid bevezetõ után látványos táncmûsort láthattunk, mely természetesen a Fiat 500 és az olasz életérzés köré épült. A zenei aláfestés természetes olasz slágerekbõl lett összeválogatva, a hatalmas kivetítõn pedig az õs-500-asról készült korabeli felvételeket nézve nosztalgiázhattunk.

Pillanatkép

Legtöbben autóval érkeztünk a bemutatóra, így sokan csak futólag, vagy egyáltalán nem láthatták a MOM Park elõtt kiállított 500-as duót. Az autók az ötven év korkülönbség ellenére is tökéletest párost alkottak. Fogalmam sincs, hogy melyiket választanám, ha elhozhatnám az egyiket.

50 év korkülönbség - Fiat 500 és Fiat 500 a MOM Park előtt


következő oldal »

Party
2015. 11. 27. Péntek,   Virgil
Legyen a kezdőlapom,  Kedvencek közé
 Szavazás
Megismétli elődje sikereit a Fiat 124 Spider?

igen és lehet még túl is szárnyalja
igen, de csak Európában
igen, de csak az USA-ban
ez a 124 nem lesz olyan sikeres

 Kapcsolódó cikkek

Megérkezett az új Fiat 124 Spider Megérkezett az új Fiat 124 Spider
Csaknem ötven évvel az eredeti 124 Spider bevezetése után ikonikus olasz dizájnnal és dinamikus vezetési élménnyel tér vissza a legendás típusnév a Fiat kínálatába.
50 évnyi hagyomány: a 124 Spider története50 évnyi hagyomány: a 124 Spider története
Az ikonikus modell különböző változataiból 1966 és 1985 között összesen 200 ezer darab készült. 19 éves pályafutása alatt hatalmas népszerűségre tett szert a kétüléses modell, melynek legendás nevét egy hamarosan bemutatkozó modell viszi tovább.
Fiat Fullback premier DubaibanFiat Fullback premier Dubaiban
Az üzleti felhasználói igények mellett a mindennapi és szabadidős tevékenységek kielégítésére is alkalmas pickup érkezik a Fiat Professional kínálatába. A modell négyféle kivitelben, három felszereltségi szinttel mutatkozik be.
Születésnapi ajándék: Alfa Romeo Giulia QVSzületésnapi ajándék: Alfa Romeo Giulia QV
A Milánóhoz közeli Arese városában debütált a Giulia, melynek a legendás Quadrifoglio Verde változatát mutatták meg először. Az Alfa Romeo múzeumban megtartott különleges eseményen a márka alapításának 105. évfordulóját is ünnepelték.
Bemutatkozott a Fiat AEgeaBemutatkozott a Fiat AEgea
A Fiat az Isztanbuli Autókiállításon tartotta új kompakt szedánjának világpremierjét. A kezdetektől lépcsőshátú autóként elképzelt új modell a harmonikus, kiegyensúlyozott formavilágot kiemelkedően hatékony helykihasználással társítja.

 Partnereink

Idea-NET


Jogi Nyilatkozat
::
Médiaajánlat
::
Kapcsolat
::