Már alig vártunk! - Fiat 500 bemutató
2008. 01. 25., Péntek, 13:32
Több európai nagyvároshoz hasonlóan hazánkban is a 2008-as év 500. órájában mutatkozott be az új 500. A látványos mûsorral megfûszerezett eseményen sokan most találkoztak elõször a 2008-as Év Autójával, persze a hatás nem maradt el: bármerre néztem, mosolygó emberek állták körbe a Fiat új büszkeségét.

Nyomtatható verzióKüldje el ismerősének!
1. oldal

Party

2008. január 21. este 8 órakor, az év 500. órájában mutatkozott be Magyarországon a Fiat 500. A MOM Park elsõ emeletén megrendezett táncos-beszélgetõs-játékos partyn rengeteg érdeklõdõ várta, hogy végre hazánkban is lerántsák a leplet az Év Autója címet elnyert kisautóról. A mûsor háziasszonya Ördög Nóri volt, aki maga is 500-ast hajt már néhány hónapja, így kíváncsian hallgattuk élménybeszámolóját az ellenállhatatlan Fiatról, melyet mindenki megcsodál. A Fiat Magyarország részérõl Kern Nándor köszöntötte a vendégeket, aki röviden összefoglalta a retró kisautó kivételes tulajdonságait, amirõl korábban már részletesen írtunk.

Ördög Nóri és Kern Nándor 

Bár stílusos a szám, mégis szomorúan vettük tudomásul, hogy Magyarországra mindössze 500 darab Cinquecento érkezik az idén, ami elég csekély a nagy érdeklõdéshez képest. A rövid bevezetõ után látványos táncmûsort láthattunk, mely természetesen a Fiat 500 és az olasz életérzés köré épült. A zenei aláfestés természetes olasz slágerekbõl lett összeválogatva, a hatalmas kivetítõn pedig az õs-500-asról készült korabeli felvételeket nézve nosztalgiázhattunk.

Pillanatkép

Legtöbben autóval érkeztünk a bemutatóra, így sokan csak futólag, vagy egyáltalán nem láthatták a MOM Park elõtt kiállított 500-as duót. Az autók az ötven év korkülönbség ellenére is tökéletest párost alkottak. Fogalmam sincs, hogy melyiket választanám, ha elhozhatnám az egyiket.

50 év korkülönbség - Fiat 500 és Fiat 500 a MOM Park előtt


következő oldal »

Party
2017. 02. 21. Kedd,   Eleonóra
Legyen a kezdőlapom,  Kedvencek közé
 Szavazás
Megismétli elődje sikereit a Fiat 124 Spider?

igen és lehet még túl is szárnyalja
igen, de csak Európában
igen, de csak az USA-ban
ez a 124 nem lesz olyan sikeres

 Kapcsolódó cikkek

Bemutatkozott a Fiat TipoBemutatkozott a Fiat Tipo
A nemzetközi bemutató után végre Magyarországra is megérkezett a Fiat legújabb modellje, a Tipo. A márka mindent beleadott, hogy egy közkedvelt, tetszetős, kényelmes és praktikus autót építsen elérhető áron.
A régi időket idézi az új FerrariA régi időket idézi az új Ferrari
A hetvenes évek festését kapta az SF16-H, mely erősebb és kecsesebb lett elődeinél. A Ferrari lecserélte a vonórudas felfüggesztést és átépítette a motort.
Genf 2016 - Megérkezett a Fiat TipoGenf 2016 - Megérkezett a Fiat Tipo
A magyarországi ügyfelek számára is elérhetővé vált a Fiat új családi szedánja, az Autobest 2016 díjas Tipo, amely bevezető áron már 3 490 000 forinttól rendelhető a hazai márkakereskedésekben.
Genf 2016 - Ferrari GTC4 LussoGenf 2016 - Ferrari GTC4 Lusso
Négy kormányzott kereket, erősebb motort és új nevet kapott a ráncfelvarráson átesett Ferrari FF. A megújult külső és kifinomultabb technika révén a négyüléses modell minden tekintetben felülmúlja elődjét.
Az új Fiat Tipo nyerte a nagy presztízsű Autobest 2016 díjatAz új Fiat Tipo nyerte a nagy presztízsű Autobest 2016 díjat
26 európai ország autós szakújságírója által odaítélt díjat a Panda és a Linea után immár harmadik alkalommal nyerte el a Fiat. A Tipo kiváló ár-érték arányát és funkcionalitását értékelte a zsűri.

 Partnereink

Idea-NET


Jogi Nyilatkozat
::
Médiaajánlat
::
Kapcsolat
::