FRISS
Vettel 2020 végén elhagyja a Ferrarit (május 12, 2020 8:40 de.)
Hibrid hajtást kap a Lancia Ypsilon (március 9, 2020 8:51 de.)
Videó: az új Fiat 500 (március 4, 2020 6:57 du.)
Az új, tisztán elektromos Fiat 500 (március 4, 2020 5:39 du.)
Érkezik az új elektromos Fiat 500! (március 2, 2020 9:22 du.)

Egy év mérlege

2012-09-12
Comments off
629 Views

Egy év nem nagy idő egy ember életében, viszont az üzleti szférában már jelent valamit. Közös szervizhálózatuk egy éves jubileumhoz ért ma el a Magneti Marelli és a Magyar Autóklub.

Ennek örömére 2012. szeptember 7–én nyilvános olasz sajtóreggelivel ünnepelték együttműködésének egy éves évfordulóját, valamint közös szervizhálózatuknak sikeres működését.

Az esemény elsőként Dr. Kovács Zoltán köszöntőbeszédét hallhattuk, majd Mr. Giorgio Gamberini (Magneti Marelli after market divízió üzletág), Mr. Vincenzo Giaccone (Checkstar szerviz hálózat igazgatóvezető) és Mr. Marek Buras (Magneti Marelli lengyelországi központjának igazgatója) tartották meg ünnepélyes beszédüket.
Ezt követően betekinthettünk egy Chekstar szervíz működésébe és még arra is választ kaptunk, hogy egy különleges ózonos tisztítási technológiával lehetőséget biztosítanak arra, hogy akár egy autójában dohányzó tulajdonostól is vásárolhatunk gépkocsit, ők sikeresen meg tudnak szabadítani minket a bántó és kellemetlen szagoktól.
Legvégül ünnepélyes tortafelvágással kezdetét vette egy kellemes olasz reggeli.

A Magneti Marelli 2011. június 1.-jén kezdte meg hazánkban, a saját maga által alapított Checkstar márkafüggetlen autószerviz hálózat működtetését. A Checkstar jelenleg több mint 5000 szervizzel rendelkezik a világ 80 országában. Magyarországon az elmúlt 1 évben 25 szerviz csatlakozott a hálózathoz, amely elsősorban naprakész szakmai kompetenciát, felkészültséget és hozzáértést nyújt partnerei számára. Szervizinformációs adatbázissal és Hot-Line szolgáltatással támogatja gyors és hatékony munkavégzésüket.

A Magyar Autóklub elsősorban a Magneti Marelli szakmai naprakészségét és a Checkstar műszaki hátterét tartotta a legvonzóbbnak és ezzel indokolja a partnerséget, míg a Magneti Marelli piacelemzés alapján választotta az Autóklubot, mint az olasz szerviz márka megtestesítőjének hiteles arcát. Vállalatfilozófiájuk középpontjában a minőség és a megbízható kiszolgálás is áll. A két szervizhálózat jövőbeni céljai között szerepel egymás szakmai tevékenységének erősítése, s erre alapozva szolgáltatási portfoliójuk bővítése.

Kezdetben az Autóklub 21 szervizpontja csatlakozott az Európában már sikeresen működő, egyedülálló szolgáltatásokat kínáló Checkstar szervizhálózathoz.

Gratulálunk a sikeres együttműködéshez!