FRISS
Alfa Romeo Stelvio QV (március 20, 2018 9:23 du.)
Kiemelkedő évet zárt a Pappas Auto (március 20, 2018 9:16 du.)
Touring Superleggera Sciadipersia (március 11, 2018 6:03 du.)

Hivatalos: Raikkonen 2016-ban is marad a Ferrari pilótája

2015-08-19
Comments off
158 Views

A stabilitásra szavazott a Ferrari, jövőre is náluk versenyez Kimi Raikkonen. Sokáig kérdéses volt Kimi Raikkonen sorsa, a balszerencsékkel és műszaki hibákkal tűzdelt 2015-ös szezon miatt már sokan a csapaton kívül látták a finn pilótát, viszont volt mellette szóló érvek is. A hivatalos bejelentés után talán az újságírók se fogják tovább zaklatni a jövőjével kapcsolatos kérdésekkel.

“Hiszünk benne, hogy Kimi szerződésének meghosszabbítása még nagyobb stabilitást ad a csapatnak. Mindig is erre törekedtünk, amit erősít a Kimi és Seb közötti nagyon jó együttműködés is. A mi oldalunkról ez azt jelzi, hogy nagyon bízunk Kimiben, és arra számítok, hogy erre a bizalomra rá is fog szolgálni.” – fogalmazott Maurizio Arrivabene, a Ferrari csapatfőnöke.

“Mit is mondhatnék? Az, hogy maradhatok még egy évet a Ferrarinál, számomra azt jelenti, hogy az álom folytatódik. A Scuderia a családom, és ahogy mindig is mondtam, ez az a hely, ahol szeretném befejezni a karrieremet. Minden korábbinál elkötelezettebb vagyok, szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, akik lehetővé tették ezt számomra. Hálás vagyok az összes Ferrari-szurkolónak is a folyamatos támogatásért.” – nyilatkozta Raikkonen.