FRISS
Vettel 2020 végén elhagyja a Ferrarit (május 12, 2020 8:40 de.)
Hibrid hajtást kap a Lancia Ypsilon (március 9, 2020 8:51 de.)
Videó: az új Fiat 500 (március 4, 2020 6:57 du.)
Az új, tisztán elektromos Fiat 500 (március 4, 2020 5:39 du.)
Érkezik az új elektromos Fiat 500! (március 2, 2020 9:22 du.)

Jeep Compassador – Szabadság, kaland, kihívás

2018-05-03
Comments off
2 067 Views

„Az igazi tehetség akkor válik sikeressé, ha a kihívást kalandnak éli meg”

A Fiat Chrysler Automobiles Central & Eastern Europe (FCA) bemutatta a Jeep magyarországi márkanagykövet jelöltjeit. A kilenc kiválasztott Compassador aspiráns a legendás terepjáró legújabb modellje, a Compass volánjánál mutathatja meg, mi a szabadság, a kaland, és a kihívás.

Tettei révén bárki példaképpé válhat. Lehet fotós, színész, szakács, humorista, sportoló, vagy akár zenész, ha nem ismer lehetetlent, kitartóan és fáradhatatlanul küzd céljaiért, eljön a pillanat, amikor észrevétlenül átlépi a határt, hirtelen a meghatározó személyiségek sorában találja magát. A tehetség ugyanis olyan adottság, amely kizárólag rengeteg szorgalom, és akarat árán teljesedhet ki igazán.

A Jeep célul tűzte ki, hogy felkutatja és bemutatja azokat a magyar sikertörténeteket, amelyek példaként szolgálhatnak mindenki számára. Ismerkedjünk meg a jelöltekkel és történetükkel!

A Compassador címre jelöltek csapatába kilenc hírességet válogatottak be. Mindegyikük lehetőséget kap, hogy három hónapig egy lenyűgöző SUV boldog birtokosa legyen, és megmutassa, számára mit jelent a szabadság, mi számít kalandnak, mit él meg kihívásként. A közönségszavazatok döntik majd el, ki lesz az a szerencsés, aki egy teljes éven keresztül a Jeep Compassadora lehet, és használhatja a Jeep legújabb modelljét.

„Olyan embereket kerestünk a kampányunkhoz, akik álmaikat a külvilág szeme láttára sikerrel valósítják meg, ezzel sokaknak példát mutatva. Az általunk kiválasztott sikertörténetek a szabadságról, a kalandról és a kihívásról szólnak, amik átjárják a JEEP szellemiségét is. Úgy gondoljuk, hogy Zsófit, Szilvit, Alindát, Patríciát, Lindát, Dávidot, Bencét, Gábort és Ádámot mindenkinek ismernie kell, függetlenül attól, hogy valaki a futás, a borászat, a zene, vagy éppen a fotózás iránt fogékony. Fantasztikus embereket ismertünk meg egy kicsit közelebbről. Bízunk benne, hogy sikerül mindenki számára mindezt átadnunk” – mondta Krupp Tünde, az FCA magyarországi marketing igazgatója.

Jeep Compassador jelöltek:

Laposa Zsófi, borász
„Hatalmas szabadságot ad nekem a természetközeli élet, ugyanakkor a legnagyobb kihívást a természet folytonos váltakozása jelenti.”

Lubics Szilvi, ultrafutó
„Amikor a rendelőben vagyok, imádok fogorvos lenni, amikor otthon vagyok, imádok anya lenni, amikor pedig futok, imádom csinálni.”

Máté Bence, természetfotós
„A természetben nincsenek hétköznapok és hétvégék, nekem a legnagyobb szabadság, hogy nincs naptáram.”

Veiszer Alinda, műsorvezető
„A legnagyobb drámám az életben, hogy miért nem gondolja mindenki azt, hogy én vagyok a legjobb.”

Krausz Gábor, chef
„A főzés nekem maga a szabadság, olyan mintha színpadon lennék. A legnagyobb kihívás benne, hogy megfeleljek magamnak.”

Kovács Patrícia, színész
„Nekem a legnagyobb kaland az életemben, hogy egyszerre vagyok egy négyéves gyerek anyukája, miközben színészként is helyt kell állnom.”

Kiss Ádám, humorista
„Ha rossz napom van, az az én dolgom, mert amíg színpadon vagyok, addig tökéletesen kell teljesítenem. Ez nekem a kihívás.”

Marsalkó Dávid, zenész
„Az életben talán a legnagyobb kérdés az az, hogy megtalálod-e azt a dolgot, amiben nagyon tehetséges vagy.”

Holdampf Linda, stylist
„A legnagyobb kihívás, hogy nekem mindig tökéletesen kell alkalmazkodnom az emberekhez, függetlenül attól, hogy milyen napom van.”

Itt az alkalom, most mindenki segítheti kedvencét. Akár egyetlen szavazaton is múlhat, jelöltjeink csapatából ki lesz a Compassador. A márkanagykövet, aki egy Jeep Compass volánjánál az utakon sem ismer majd leküzdhetetlen akadályt, és tovább hajthat újabb célok, meghódítandó tájak felé. Mától egészen augusztus 1-ig bárki szavazhat a www.compassador.hu oldalon, elismerve ezzel választottja életútját és tevékenységét.

(kz)