FRISS
Megújult az 500X (augusztus 28, 2018 5:20 du.)
Az új Fiat 500X (augusztus 28, 2018 4:54 du.)
A Pebble Beach legszebb autója idén… (augusztus 27, 2018 6:38 du.)
Elhunyt Sergio Marchionne (július 25, 2018 11:05 de.)
Az Alfa Romeo Goodwoodban (július 14, 2018 9:01 du.)

Mint egy gyerek a játékboltban

2014-12-02
Comments off
257 Views

Sebastian Vettel négy napot töltött a Ferrarinál, ahol megtapasztalhatta, hogy a Ferrari-mítosz nem csak a képzelet szüleménye.

Folyamatosan csak mosolygott – ezt mondták azok, akik találkoztak Sebastian Vettelel első hosszabb maranellói látogatása alatt. A négyszeres világbajnok négy napot töltött új csapatánál, ahol sűrű program várt rá. Kipróbálta Alonso F2012-es Ferrariját, amivel épp ellene vívta a spanyol a legnagyobb csatákat, szimulátorban gyakorolt és persze megismerkedett a csapat kulcsembereivel is. Tökéletes program, hogy megismerje a munkamódszereket és technikai rendszereket.

„A Ferrariról és arról, hogy milyen érzés a piros autót vezetni, rengeteg tündérmese kering. Végre én is elmesélhetek egy ilyet. Ez nem csak mese, a legenda él. Nagyon-nagyon különleges a részévé válni és beülni a pilótafülkébe, látni, ahogy az emberek futnak a pálya felé, és felmásznak körülötte a falakra, hogy megpillanthassák az autót. Ez tényleg semmihez nem hasonlítható. Soha nem fogom elfelejteni a mai napot. … Emlékszem rá, hogy hosszú-hosszú évekkel ezelőtt, kisgyerekként én is eljöttem Maranellóba, és itt lógtam a kerítésen. Úgyhogy itt lenni a csapat hivatalos tagjaként, megismerkedni mindenkivel, és lehetőséget kapni az autó vezetésére fantasztikus érzés volt. Utánozhatatlan élmény. … Ez a szín természetesen nagyon más számomra, mint az eddig megszokott, itt mindenki pirosban van és úgy egyáltalán, minden piros. Már nagyon várom, hogy szembenézhessek a következő pár évben rám váró kihívásokkal”