FRISS
Genfben mutatkozik be a 488 csúcsváltozata (február 16, 2018 8:52 de.)
Hamarosan érkezik az Alfa Romeo Sauber C37 (február 15, 2018 7:41 du.)
Életre kelt a Ferrari idei erőforrása (február 10, 2018 6:34 du.)
Időtlen szenvedély (február 10, 2018 2:09 du.)
Kimi havas pályán gokartozott (január 19, 2018 6:59 du.)

Mint egy gyerek a játékboltban

2014-12-02
Comments off
161 Views

Sebastian Vettel négy napot töltött a Ferrarinál, ahol megtapasztalhatta, hogy a Ferrari-mítosz nem csak a képzelet szüleménye.

Folyamatosan csak mosolygott – ezt mondták azok, akik találkoztak Sebastian Vettelel első hosszabb maranellói látogatása alatt. A négyszeres világbajnok négy napot töltött új csapatánál, ahol sűrű program várt rá. Kipróbálta Alonso F2012-es Ferrariját, amivel épp ellene vívta a spanyol a legnagyobb csatákat, szimulátorban gyakorolt és persze megismerkedett a csapat kulcsembereivel is. Tökéletes program, hogy megismerje a munkamódszereket és technikai rendszereket.

„A Ferrariról és arról, hogy milyen érzés a piros autót vezetni, rengeteg tündérmese kering. Végre én is elmesélhetek egy ilyet. Ez nem csak mese, a legenda él. Nagyon-nagyon különleges a részévé válni és beülni a pilótafülkébe, látni, ahogy az emberek futnak a pálya felé, és felmásznak körülötte a falakra, hogy megpillanthassák az autót. Ez tényleg semmihez nem hasonlítható. Soha nem fogom elfelejteni a mai napot. … Emlékszem rá, hogy hosszú-hosszú évekkel ezelőtt, kisgyerekként én is eljöttem Maranellóba, és itt lógtam a kerítésen. Úgyhogy itt lenni a csapat hivatalos tagjaként, megismerkedni mindenkivel, és lehetőséget kapni az autó vezetésére fantasztikus érzés volt. Utánozhatatlan élmény. … Ez a szín természetesen nagyon más számomra, mint az eddig megszokott, itt mindenki pirosban van és úgy egyáltalán, minden piros. Már nagyon várom, hogy szembenézhessek a következő pár évben rám váró kihívásokkal”