FRISS
Megújult az 500X (augusztus 28, 2018 5:20 du.)
Az új Fiat 500X (augusztus 28, 2018 4:54 du.)
A Pebble Beach legszebb autója idén… (augusztus 27, 2018 6:38 du.)
Elhunyt Sergio Marchionne (július 25, 2018 11:05 de.)
Az Alfa Romeo Goodwoodban (július 14, 2018 9:01 du.)

Párizsi Autószalon 2016

2016-09-29
Comments off
2 296 Views

Jeep

A Jeep standján a legnagyobb érdeklődés a Grand Cherokee Trailhawk iránt mutatkozik. A Jeep célja az volt, hogy legyen egy minden tekintetben terepre való autójuk. Az összes módosítás és fejlesztés ezt a célt szolgálja. Így a modellváltozatban egy sor különleges terepfunkció került bevezetésre, úgymint a Quadra drive II 4×4 rendszer hátsó elektronikus részlegesen önzáró differenciálművel, a Quadra lift légrugózás nagyobb kitérési képességet és rugóutat kínáló, egyedi változata, valamint a visszagurulás gátlóval kiegészített Selec-Speed sebességszabályozó rendszer. Az itt kiállított modell gránit kristályfényezést és fekete bőr / nyersbőr üléskárpitokat kapott, hajtásáról a 250 lóerős 3.0 Multijet II dízelmotor gondoskodik, nyolcfokozatú automata sebességváltón keresztül.

A Jeep párizsi standján kiállított Grand Cherokee Summit modell exkluzív háromrétegű fehér gyöngyház fényezéssel, azzal harmonizáló síszürke/indigókék teljes bőr kárpitozással, valamint nyolcfokozatú automata sebességváltóval szerelt, 250 lóerős 3.0 Multijet II dízelmotorral tekinthető meg. Ez a modell, amely a Jeep legexkluzívabb zászlóshajója még igényesebb, opciós kézzel megmunkált bőr belsőt, megújult külső megjelenést, valamint kiegészítő prémium biztonsági alapfelszerelést kínál.

2017-re még agresszívabb arcot öltött a Grand Cherokee SRT modell. Minden idők legjobb menetdinamikájú Jeep modellje 6,4 literes V8-as motorral vág neki a 2017-es modellévnek, és alapfelszerelésként kínálja az exkluzív Performance Pages csomagot, amely sportos kijelzők és mérőműszerek kibővített kínálatát tartalmazza.

Igazi sikertörténet, amely még inkább megerősíti a kisméretű szabadidőjármű szerepét. Mint a márka Európa-szerte legkeresettebb modellje, a Jeep kis szabadidőjárműve mindössze 24 hónap leforgása alatt számos országban kúszott egyre feljebb az eladási ranglistákon.

A Trailhawk felszereltségű modellen alapuló, új Jeep Renegade Desert Hawk limitált szériás modell funkcionális jellemzői segítségével fokozott terepalkalmasságot tesz lehetővé. A motorházfedélen elhelyezett egyedülálló, térképvázlatot ábrázoló matrica, vagy a jármű oldalfalán, a farhoz közel található amerikai katonai csillagjelzés egyaránt kifejezetten ehhez a limitált szériához létrehozott, exkluzív díszítőelemek. A matt fekete hűtőmaszk és a 17 colos fekete alumínium ötvözet keréktárcsák szintén meghatározzák a karakteres jármű megjelenését. A sivatag előtti tisztelgés jele még az exkluzív Mojave homokszínű fényezés, amely a homok jellegzetes tónusát adja vissza, és amely az itt kiállított példányt is díszíti. utasterében fekete szövet-bőr üléseket találunk, fehér öltésekkel és a háttámlába hímzett “Deserthawk” logóval.

A Jeep Cherokee eleve merész megjelenését még extrémebb formába öntő 'Night Eagle II' limitált széria a Limited felszereltségi szintre épül, és egy sor olyan, fekete elemeket alkalmazó esztétikai módosítást vonultat fel, amelyek még inkább kiemelik a Jeep kompakt szabadidőjárművének agresszív megjelenését és sportos karakterét. A külső megjelenést egyedi kivitelű Night Eagle emblémák teszik teljessé. Az utastérben fekete beltér, prémium Nappa bőrkárpitozású, fűthető és szellőztethető kagylóülések, nyolc irányban motorosan állítható vezetőülés négy irányban állítható motoros deréktámasszal. A Jeep párizsi standján kiállított Cherokee Night Eagle II fekete fényezéséhez és fekete bőr belsőjéhez teljes körű felszereltség társul.

‘Moparizált’ járművek

Jeep Wrangler Rubicon MoparONE csomaggal

A Jeep Wrangler Párizsban látható „moparizált” kiadásának alapját a Rubicon változat. A Rubicon modell eleve kiváló terepképességének továbbfejlesztése érdekében a jármű megkapta a Mopar bárki által megvásárolható átalakító csomagját, a MoparONE szettet, amely 2 colos (51 mm) futóműemelést, kormánystabilizátort, fenékvédő lemezeket, valamint nagyméretű Hankook Dynapro 265/75 R17 abroncsokkal szerelt, 17 colos, fekete fényezésű öntött alumínium keréktárcsákat tartalmaz. A MoparONE csomag hamarosan megvásárolható az EMEA régióban működő, hivatalos Jeep márkakereskedésekben, a kettő és négyajtós Rubicon modellekhez egyaránt.

‘Moparizált’ Jeep Renegade

A Longitude felszereltségi szinten alapuló ‘Moparizált’ Jeep Renegade jellegzetes napsárga fényezéssel, fekete motorházfedéllel, amerikai katonai csillag ajtódíszítéssel, valamint matt fekete külső tükörházzal és hűtőráccsal ejti bámulatba a Párizsi Autószalon közönségét. A Jeep kis szabadidőjárművének még terepképesebb megjelenést kölcsönöz a Mopar különleges átalakító csomagja, amely 25,4 milliméteres emelést, és nagyméretű négyévszakos abroncsokat tartalmaz. A Párizsban kiállított napsárga Jeep Renegade orrában a 140 lóerős 2.0 Multijet II dízelmotor dolgozik, hatfokozatú kézi sebességváltóval és Jeep Active Drive 4×4 rendszerrel társítva.