FRISS
Genfben mutatkozik be a 488 csúcsváltozata (február 16, 2018 8:52 de.)
Hamarosan érkezik az Alfa Romeo Sauber C37 (február 15, 2018 7:41 du.)
Életre kelt a Ferrari idei erőforrása (február 10, 2018 6:34 du.)
Időtlen szenvedély (február 10, 2018 2:09 du.)
Kimi havas pályán gokartozott (január 19, 2018 6:59 du.)

Új kamerával dolgozhatnak az autóvadászok; évet értékelt a Fiat Professional

2013-12-10
Comments off
211 Views

Évértékelő sajtótájékoztatót tartott a Fiat Professional, amin örömteli hírekről számolhatott be a vezetőség. A haszongépjármű forgalmazója továbbra is támogatja a NAKE munkáját, mely új eszközöket vehetett át a cégcsoport képviselőitől.

Fiat Professional 2013 és a NAKE

A Fiat Professional évet értékelt. Örömteli, hogy a válságnak talán vége, hisz egyre több haszongépjármű fogy. A Fiat Professional 2013-ban 1600 gépjárművet értékesítve a második helyen áll. Legfontosabb modelljei a Ducato és a Doblo, előbbivel piacvezető szerepet töltenek be Magyarországon és a térségben egyaránt. Ráadásul 2014-ben érkezik a Ducato következő generációja, melynek a kínálatában újra feltűnik a kilenc személyes minibusz verzió és a mozgássérültek szállításához nagy segítséget nyújtó Flex Floor változat. A Ducato meg fogja kapni a már homologizált Euro 5+ és Euro 6 környezetvédelmi besorolású motorokat.

A jövő évben a Scudo is megújul, mely a Doblo, és Fiorano modellekkel együtt az eladásokat tekintve a középmezőnybe tartozik. A lassan magára találó haszongépjármű piac szereplőjeként bizakodva tekint a jövőbe, hisz a szakértők szerint a szegmens a következő két évben akár a 2011-es szintre is visszatornázhatja eladási számait.

A Fiat évek óta támogatja a NAKE (Nemzetközi Autóvadász Közhasznú Egyesület) munkáját. Az egyesület 4×4-es Pandáját évek óta láthatjuk az utakon, mely nem egy lopott járművet talált már meg az évek során. A Fiat és a NAKE együttműködése tovább folytatódik, ennek kézzelfogható bizonyítéka volt az az eszköz, melyet most adtak át az autóvadászoknak. Az Android alapú, 3G-t és GPS antennát is tartalmazó kamera saját magán képes futtatni a szoftvereket. A 10 éves fejlesztés eredményeként ma már el lehet felejteni az autóvadászok által korábban használt laptophoz kötött kamerákat.

Sikeres munkát kívánunk az új eszközzel!