FRISS
Vettel 2020 végén elhagyja a Ferrarit (május 12, 2020 8:40 de.)
Hibrid hajtást kap a Lancia Ypsilon (március 9, 2020 8:51 de.)
Videó: az új Fiat 500 (március 4, 2020 6:57 du.)
Az új, tisztán elektromos Fiat 500 (március 4, 2020 5:39 du.)
Érkezik az új elektromos Fiat 500! (március 2, 2020 9:22 du.)

Új regionális ügyvezető igazgató az FCA CEE élén

2018-04-10
Comments off
1 139 Views

Régióvezetőt vált a Fiat Chrysler Automobiles (FCA). A vállalatcsoport magyarországi, csehországi és szlovákiai tevékenységét a jövőben Andrew Higgins irányítja. A társaság budapesti központjába érkező szakember folytatja elődje munkáját. A Fiat Chrysler Automobiles Central & Eastern Europe leköszönő ügyvezetője, Alberto De Aza az FCA spanyolországi szervezetét erősíti.

Andrew Higgins április 9-én foglalta el az FCA közép-kelet-európai regionális ügyvezető igazgatói posztját. A nagy-britanniai Manchester városában született, MBA diplomát szerzett, tagja az okleveles könyvvizsgálók társaságának (Association of Chartered Certified Accountants). Több mint két évtizedes autóipari gyakorlatát olyan nemzetközi márkáknál szerezte, mint a Vauxhall, az Opel, a Saab, a Hummer, a Cadillac, a Chevrolet és a Lotus.

Az új ügyvezető igazgató 2015 óta bizonyít az FCA szervezetében. Legutóbb a cégcsoport közel-keleti és afrikai hálózatfejlesztési tevékenységét irányította. Korábban több regionális és globális vezető posztot töltött be értékesítési, marketing, aftersales, valamint pénzügyi területeken. Munkája során megismerkedett és tapasztalatokat szerzett a közép-kelet-európai régióban is. Szaktudását, kiemelkedő vezetői képességeit, illetve szenvedélyes elhivatottságát mostantól az FCA magyar, cseh, és szlovák piacokon működő vállalatának irányításában kamatoztatja.

Leköszönő elődje, Alberto De Aza visszatér hazájába, Spanyolországba, ahol a jövőben az FCA helyi szervezetében felsővezetői feladatokat lát majd el. Kulcsfontosságú szerepet játszott az FCA közép-kelet-európai megújításában és fejlesztésében, sikeresen előkészítve a további regionális növekedés üzleti modelljét.