FRISS
Vettel 2020 végén elhagyja a Ferrarit (május 12, 2020 8:40 de.)
Hibrid hajtást kap a Lancia Ypsilon (március 9, 2020 8:51 de.)
Videó: az új Fiat 500 (március 4, 2020 6:57 du.)
Az új, tisztán elektromos Fiat 500 (március 4, 2020 5:39 du.)
Érkezik az új elektromos Fiat 500! (március 2, 2020 9:22 du.)

Jogi nyilatkozat

Az ItaliaSpeed.hu (www.italiaspeed.hu) weboldal használatának ténye azt jelenti, hogy Ön tudomásul vette feltételrendszerünket:

Az ItaliaSpeed.hu weboldal teljes tartalma a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben foglaltak szerint védelem alatt áll.

Az ItaliaSpeed.hu tulajdonosa fenntart minden, a lap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot.

A tulajdonos előzetes hozzájárulása nélkül tilos a weboldal egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, stb.) bármilyen formában történő sokszorosítása, publikálása vagy egyéb jellegű felhasználása. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után.

A ItaliaSpeed.hu oldaltól értesüléseket átvenni csak a lapra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő
a) nem módosítja az eredeti információt,
b) a lapra utaló egyértelmű hivatkozást minden közlésnél feltünteti.

Felhívjuk figyelmét, hogy az ItaliaSpeed.hu tartalmának ettől eltérő módon vagy mértékben történő átvétele szerzői jogot sért, és minden esetben jogi lépéseket von maga után.

Az autómárkák és a hozzájuk kapcsolódó anyagok (pl. típusnevek, képek stb.) szerzői joga az adott márka jogtulajdonosáé!

Az ItaliaSpeed.hu pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal. Az üzemeltetők arra törekednek, hogy a weboldalt folyamatosan a lehetőségeik szerinti legmagasabb színvonalon tartsák. Az esetleges technikai fennakadásokból eredő károkért az üzemeltetők felelősséget nem vállalnak. Az üzemeltetők mindennemű változás – ide értve az esetleges szünetelést és megszüntetést is – jogát fenntartják.