FRISS
90 éves a Scuderia Ferrari (február 16, 2019 11:58 de.)
A Ferrari 2019-es versenyautója: az SF90 (február 15, 2019 11:46 de.)
Valentin napi meglepetés a Fiattól (február 14, 2019 7:59 de.)
Raikkonen és Giovinazzi Baloccoban forgattak (február 13, 2019 10:10 de.)
Ritka kincset rejtett egy torinói pince (február 2, 2019 3:57 du.)

Párizsi Autószalon 2016

2016-09-29
Comments off
2 353 Views

Alfa Romeo

Hasonlóan az eddigi évekhez az Alfa Romeo idén is kitett magáért. A stand a felsorakoztatott csúcsmodellekhez méltóan elegáns. Természetesen központi helyet foglalnak el a Giulia különféle változatai. Megismerhetjük a Misano kék színben díszelgő benzines, és a Silverstone szürke dízel Veloce változatot, melynek neve jelzi, hogy egy sportos és igen gyors autóról van szó. Emellett felsorakoztatták a Super kivitel két-két modelljét és a csúcsmodellt, amely a Quadrifoglio emblémát viseli. Az új Giulia jellegzetesen olasz formaterve, a kívül és belül egyaránt érvényesülő, kiváló minőségű kidolgozás, a hátsókerék-, és a most elérhető a Q4 összkerék-hajtás megjelenésével az Alfa Romeo újra visszatér a gyökerekhez.

A Giulia mellett felsorakozik a márka megújult márkajelzését viselő Giulietta és Mito is. Egyből szembetűnik a megváltozott orr kialakítás az újszerű hűtőmaszkkal és a háromlevelű lóherét mintázó, legendás elrendezéssel. A Giuliettából egy Veloce kiadást is megnézhet az arra látogató. A Mitobol pedig egy sportosabb változat van kiállítva, 170 lóerős 1.4 MultiAir Turbo benzinmotorral és TCT automata sebességváltóval, új bőr sportülésekkel és új ötlyukú, 18 colos könnyűfém keréktárcsákkal.

A 4C Spider Competizione vörös színben pompázik az Alfa standon. A szénszálas bukókeret-borítással, oldalsó és első légbeömlőkkel és külső visszapillantó tükörházakkal, valamint az Akrapovič által tervezett kipufogórendszerrel még látványosabb mint az eddig kiállított modellek.

A 4C Coupé háromrétegű Stromboli szürkemetál fényezést kapott. A kiállított változat a 4C Spiderhez hasonlóan szénszálas tető- és karosszériaelemekkel, Akrapovič titán kipufogórendszerrel, egyedi ötlyukú keréktárcsákkal és vörös féknyergekkel látható. Az utastérben a különleges sportülések, bőr ajtópanelek és bőr műszerfal, valamint szénszálas dekorelemek vannak.